KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa III

"Kotki" 4,5 - latki

WYCHOWAWCZYNIE:
mgr Izabela Włodarczyk - Wolnowska
mgr Katarzyna Kuligowska

POMOC NAUCZYCIELA:
p. Monika Rozwandowicz



Wiersze i piosenki
"Owocowe stworki"

W dniu 15.10.2020r. dzieci z grupy "Kotków" przygotowały "Owocowe stworki". Kulinarną atrakcję poprzedziła rozmowa na temat walorów odżywczych owoców, a następnie przystąpiono do kulinarnych rewolucji. Po skończonej pracy podczas której dzieci mogły się wykazać inwencją twórczą nastąp...

Dzień Przedszkolaka

W dniu 21.09.2020r. odbył się w naszym przedszkolu "Dzień Przedszkolaka". W tym dniu czas naszym milusińskim umilały animatorki, które dostarczyły wiele atrakcji. Szczególnym zainteresowaniem cieszyły się tańce na świeżym powietrzu, przeciąganie liny oraz puszczanie baniek mydlanych. Pogoda w tym dniu nam...